Ως πελάτης μας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα ανεξαρτήτως λόγου επιστροφής.

Επιστροφές γίνονται σε όλα τα προϊόντα εκτός των προϊόντων διατροφής. Αυτό συμβαίνει λόγω της ιδιαιτερότητας και της ευαίσθητης φύσης αυτών των προϊόντων, με σκοπό την ασφάλεια και τη σωστή φροντίδα των μικρών μας φίλων.

Εάν η επιστροφή οφείλετε σε δικό μας λάθος είτε γιατί το προϊόν είναι ελαττωματικό είτε γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε θα σας επιστραφούν τα χρήματα και το petboom.gr θα επιβαρυνθεί με το κόστος επιστροφής.

Πώς μπορείτε να επιστρέψετε προϊόν;

1. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιστροφή

2. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που το παραλάβατε κατεστραμμένο), μαζί με το παραστατικό πώλησης (απόδειξη)

3. Η παραγγελία σας θα πρέπει να επιστραφεί στο petboom εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας

4. H επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας στην αποθήκη μας.

Πού μπορείτε να επιστρέψετε προϊόν;

Επιστροφή στο eshop

Καλέστε μας για να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε την παραγγελία σας και θα δρομολογήσουμε εμείς την επιστροφή με τον courier.